keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Prinsessapiparkakut ja muut joulupuuhat






Pipareiden koristeleminen on minusta ihanaa ja se onkin suosikkipuuhaani joka joulu. Tänä vuonna tein kymmenkunta prinsessapiparia ilahduttamaan sekä lapsia, että aikuisia. Aika kivan näköisiä tuli :)

Aika monta joululahjaakin alkaa olla jo kääreissään. Tykästyin ruskeaan joulupaperiin, koska se on luonnolle parempi ja antaa enemmän mielikuvitukselle tilaa koristella paketeista sellaisia kuin haluaa.

maanantai 10. joulukuuta 2012

Jouluiset säärystimet





Löytyipäs hyvä ohje sydänkuvioisiin säärystimiin Lililandia -blogista! Tykkään resorista ja kirjoneulekuviosta. Ohje on lapselle, mutta muuttelin silmukkamäärät omiin jalkoihini sopivaksi. Punainen lanka on Drops Karisma Superwash ja valkoinen Sandnesgarn Smart. Jälkimmäistä minulla sattui jo olemaan, joten ostin nyt vain punaisen. Langat vastaavat toisiaan käsittääkseni aika täydellisesti. Käytin resoriin (55 silmukkaa) vähän pienempää puikkokokoa (3mm) kuin kirjoneuleeseen (60 silmukkaa) (3,5mm), jotta siitä tulisi napakka.    

lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukuun ensimmäinen



...ja talon muotoisen joulukalenterini ensimmäisestä luukusta pilkistää suklainen kuusenpallo...

Tänään laitoin myös viime viikonloppuna maalaamani joulukortit kirjekuoriin odottelemaan postitusta. Kymmenkunta maalattua ja toinen moinen ostettua joulutervehdystä lähtee matkustamaan ajoissa vastaanottajilleen. Tänä jouluna en halunnut jättää niitä viime tippaan!