maanantai 21. maaliskuuta 2011

Välipalalla




Olen ruvennut vähän katsomaan mitä syön. Lähinnä siksi että vatsalla ja suolistolla olisi parempi olla. Eilen minulla oli lähes koko päivä vapaata, joten ehdin hakea kaupasta tarvikkeita ja leipoa ruoan kaveriksi ohraperunarieskaa ja puristaa appelsiineista ja greipeistä tuoremehua. Nykyään on tosi ärsyttävää, että vaikka leipäpussissa lukisi isolla 'täysjyväruisleipä', niin se useimmiten sisältää myös merkittävän määrän vehnäjauhoja ja perunahiutaleita. Mainonta on harhaanjohtavaa. Ei siis auta kuin syynätä pussit tarkkaan tai ruveta leipomaan leipänsä itse.
Syön myös usein välipalaksi maustamatonta jogurttia myslin tai marjojen kanssa. Myslinkin kanssa olen ruvennut kikkailemaan. Lisään valmiiseen mysliin siemeniä ja pähkinöitä, koska seoksissa on näitä kalliita, mutta huipputerveellisiä raaka-aineita vain vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti